Privata hem

Nacka, Saltsjö Boo

Jag hjälper dig att trivas bättre

 

Här visar jag ett par olika exempel på hem jag har jobbat med. Jag kan vara rådgivande under hela processen och bistå med stöd i ytskikt, möblering, belysning och dekorationer. Vill du spara tid, så köper jag in allting åt dig och hjälper dig ända fram till det slutliga piffet. Jag hjälper dig gärna när du ska bygga ut, renovera eller behöver lite inspiration för att förnya ditt hem. Din smak och stil blir avgörande för hur jag jobbar, och vårt samarbete är av största betydelse för slutresultatet.

Nacka, Jarlaberg

Örby

Täby

Ett vardagsrum och sovrum i en villa i Nacka fick ett behövligt ansiktslyft. I det stora hela är det samma möbler, med bara ett par smärre kompletteringar. Många gånger är det just så jag jobbar; utgår från vad som finns och flyttar runt möbler i huset till de hittar sin rätta plats. En blå matta satte färgtonen på båda rummen som ligger intill varandra. Nya textilier och lampor är den största förändringen, samt den djupt blå fondväggen i sovrummet.

 

Klicka på bilderna för hel bild!

Här är en nybyggd hyresrätt i Nacka på cirka 70 kvadratmeter där jag varit rådgivande vid inköp av inredning såsom gardiner, möbler, mattor, belysning och inredningsetaljer. Familjen hade sinsemellan olika önskemål om stil och vi jobbade så småningom fram en blandning av varmt och ljust med en mix av ärvt och nytt. Väldigt roligt att få bidra till en familjs lyckade flytt till större och rymligare, och vackrare, hem.

 

Klicka på bilderna för hel bild!

Det här är en villa i Örby utanför Stockholm där en familj med två barn bor. Familjen är mycket matintresserad och det föranledde en fullständig översyn över planlösning och köksinredning. Huset byggdes ut med endast sex kvadratmeter, men i och med den nya öppna planlösningen är känslan av ett helt nytt hus dominerande.

 

Här har jag hjälpt till med ytskikt; färsättning och tapeter, belysningsplanering, ombyggnad av vardagsrum, kök och badrum. Nya möbler, armaturer, detaljer och annat har jag också tagit fram i samarbete med familjen.

 

Klicka på bilderna för att se hela bilden!

I ett av Täbys äldsta hus fick jag förmånen att hjälpa en driven och färgstark konstnärinna att hitta sin röda tråd och att sortera bland intrycken. I det här mycket personliga och spännande hemmet fick jag bidra med nya ytskickt, mattor, gardiner, möbler och omdisponering av ytor. Ett hem fyllt av konst och design och mycket värme!

 

Klicka på bilderna för att se hela bilden!