Kontakt

Hej@bergjonsson.se

0708-737377

Jag kan inredning

 

Jag har jobbat med inredning sedan slutet av 1990-talet och hjälpt otaliga företag att få en trevligare miljö. Efter att ha bland annat ha jobbat inhouse på AP-fastigheter fick jag en förfrågan från nöjda kunder att starta eget 2007 för att på så sätt kunna hjälpa dem ännu en gång. Berg Jonsson AB tog en paus under en period för att pånyttfödas 2014. Numera hjälper jag såväl privatpersoner som företag att trivas lite bättre i sin vardag. Min egen vardag skildras i min blogg Vackrare Vardag där jag skriver om inredning ur ett både proffessionellt och personligt perspektiv.

 

Välkommen att kontakta mig!

Emma Jonsson

Så här säger mina kunder:

 

 

"Vi anlitade Emma för att inreda och anpassa Unibets loger på Stockhoms arenor. Resultatet blev en mycket lyckad och anpassad inredning efter respektive arenas förutsättningar samtidigt som Unibet - "Av spelare, för spelare" har lyfts fram på ett personligt och unikt sätt i varje loge. Tack vare Emmas kunnande och engagemang blev resultatet långt bättre än vi kunnat föreställa oss och vi ser fram emot fler framtida projekt tillsammans då jag vet att vi kommer bli mer än nöjda!"

 

- Mikael Bogg, VD Unibet Sverige

 

 

"När vi totalrenoverade en hel våning i vår villa kände jag och min fru att vi behöver hjälp med design, material och inredning. Tack vare Emmas engagemang och sprudlande humör lyckades vi gå igenom en lång renoveringsperiod utan att slita på förhållandet. Lägg därtill hennes genuina känsla för att samordna olika viljor, blanda nytt och gammalt, modernt och klassiskt fick vi ett hem vi älskar att vara i – varje dag. Att investera i en inredningsarkitekt är en generellt bra idé, att dessutom använda oss av Emmas hjälp är ett genialt beslut som vi varit tacksamma för att vi fattade."

 

-Niklas Kristoffersson