Företag

Vill du trivas bättre på jobbet?

Jag kan hjälpa dig.

Jag tycker det är viktigt att det ska kännas härligt att komma till jobbet. Om ni gillar färgglatt och roligt, eller stramt och elegant, det är upp till er. Inredning handlar om mer än att det ska vara snyggt, den ska också vara funktionell och kommunicera rätt budskap. Jag hjälper er att knyta ihop inredningen med ert varumärke och det som är särpräglande för just ert företag. Jag kan hjälpa er genom en hel ombyggnation, eller med kompletteringar av ert befintliga kontor. Vill ni, så hjälper jag er med upphandling av nya möbler och hjälper er ända fram till att hänga tavlor och puffa kuddar. Här visar jag ett urval av olika arbetsplatser som jag har gjort inredningen åt.

Unibet

Unibet tog ett strategiskt beslut att skaffa VIP-loger i Stockholms stora eventarenor: Stockholm Globe Arena, Tele 2 Arena och Friends Arena, för att kunna bjuda sina kunder och leverantörer på större upplevelser. Berg Jonsson blev kontaktade för att skapa dessa miljöer, i samspel med de kontexter rummen befann sig i. De tre logerna är således olika i sina uttryck, helt enligt Unibets önskemål. Klicka på bilderna nedan för att se större bilder.

Bilder nedan från Stockholm Globe Arena

Bilder nedan från Tele 2 Arena

Moment

När Projektkonsult AB skulle flytta och kontaktade de Berg Jonsson för att få hjälp med processen att skapa ett nytt, fräscht och inspirerande kontor. De flyttade in i lokaler där stora delar av planlösningen skulle behållas men ytskikten fräschas upp och förnyas. Vi valde att jobba konsekvent med deras grafiska profil som vägledning i färgsättningen. Av såväl ekonomiska som miljömässiga skäl valde vi att använda en del begagnade möbler i kombination med nytillverkat. Resultatet blev trevligt, välkomnande och kul. Klicka på bilderna nedan för att se större bilder.